Prerës teleskopik i tubit të bakrit 6-42 mm

(Telescope copper tubing cutter set)

Kraftwerk
Art. no.:
99025
Bar kodi:
7612206074322
Çmimi:
20.05 €
Set i përbërë nga centrali i energjisë 5433 mini bakrit tub prestar dhe 5434 teleskopike bakrit prestar tub
Prerës teleskopik të tubit të bakrit 6 - 42 mm për punë të saktë në hapësira të ngushta. Rregullim i shpejtë, dyshek i brendshëm i anulohet:

  Prerës teleskopik i tubit të bakrit 6-42 mm
  Gjatësia: 170 mm
  punë të saktë në hapësira të ngushta
  rregullimi i shpejtë
  dyshek i brendshëm anulohet
Prerës mini tubesh bakri 3 - 30 mm për bakër, bronzi, alumin, tuba prej çeliku të hollë dhe 2 rrota prerjeje për tuba çeliku inoks.

  Prerës mini tubesh bakri 3 - 30 mm
  Gjatësia: 70 mm

Parts-Center sjell për herë të parë në tregun kosovar vegla pune kualitative nga prodhuesi i mirënjohur "Kraftwerk". Lloje të ndryshme të veglave multi-përdorimshme, me kualitet maksimal, dhe precizitet në punë.

"Kraftwerk" është kompani internacionale zvicrane e specializuar në krijimin e veglave të punës me kualitet dhe profesionalizëm maksimal, e cila u krijua në vitin 1979.

Veglat "Kraftwerk" mund të jenë aktive dhe atraktive në segmente të ndryshme të përdorimit të veglave të punës, siç janë segmenti automativ, agrokulturë, ndërtimtari, industri si dhe në hobi të ndryshme.

auto, autopjesë, autopjes, veturë, vetura, vetur, automobil, automobili, automjet, automjeti, makinë, makina, vegla, pjesë rezervë, pjesë këmbimi, pjes, pjese, pjesë, Kosove, Kosovë, Kosova, Kosovo, Kosov, distributor, Kraftwerk
Gjithsej: