Tablet 32GB+32GB micro SD card

(Smart tablet 32GB + 32GB micro SD card)

Kraftwerk
Art. no.:
90182
Bar kodi:
7612206100403
Çmimi:
424.39 €
Kraftwerk Smart Tablet
2 GB DDR3
Nano 32 GB memorie
Expandable me 32 Micro SD
10.1 "HD Full HD HD, 1920 x 1200
Android 4.2 kontroll software
Pajisur me logon e Kraftwerk

Parts-Center sjell për herë të parë në tregun kosovar vegla pune kualitative nga prodhuesi i mirënjohur "Kraftwerk". Lloje të ndryshme të veglave multi-përdorimshme, me kualitet maksimal, dhe precizitet në punë.

"Kraftwerk" është kompani internacionale zvicrane e specializuar në krijimin e veglave të punës me kualitet dhe profesionalizëm maksimal, e cila u krijua në vitin 1979.

Veglat "Kraftwerk" mund të jenë aktive dhe atraktive në segmente të ndryshme të përdorimit të veglave të punës, siç janë segmenti automativ, agrokulturë, ndërtimtari, industri si dhe në hobi të ndryshme.

auto, autopjesë, autopjes, veturë, vetura, vetur, automobil, automobili, automjet, automjeti, makinë, makina, vegla, pjesë rezervë, pjesë këmbimi, pjes, pjese, pjesë, Kosove, Kosovë, Kosova, Kosovo, Kosov, distributor, Kraftwerk
Gjithsej: