Power Bank cordless power charger

(Power Bank cordless power charger)

Kraftwerk
Art. no.:
90186
Bar kodi:
7612206108300
Çmimi:
22.96 €
* Power Bank KRAFTWERK
- Ngarkues i baterive me ekran dixhital për telefona të mençur dhe tableta - Nuk ka nevojë të lidhet me rrjetin (furnizimi me energji rezervë) - Ju mund të kontrolloni statusin e ngarkimit ose statusin e tarifimit në çdo kohë duke përdorur Bankën e Energjisë
Informacion teknik
KR-90186 - PROMO KRAFTWERK Banka e energjisë
Bateria: Li-Ion 3.7V
Dimensionet (mm): 87 x 30 x 25

Parts-Center sjell për herë të parë në tregun kosovar vegla pune kualitative nga prodhuesi i mirënjohur "Kraftwerk". Lloje të ndryshme të veglave multi-përdorimshme, me kualitet maksimal, dhe precizitet në punë.

"Kraftwerk" është kompani internacionale zvicrane e specializuar në krijimin e veglave të punës me kualitet dhe profesionalizëm maksimal, e cila u krijua në vitin 1979.

Veglat "Kraftwerk" mund të jenë aktive dhe atraktive në segmente të ndryshme të përdorimit të veglave të punës, siç janë segmenti automativ, agrokulturë, ndërtimtari, industri si dhe në hobi të ndryshme.

auto, autopjesë, autopjes, veturë, vetura, vetur, automobil, automobili, automjet, automjeti, makinë, makina, vegla, pjesë rezervë, pjesë këmbimi, pjes, pjese, pjesë, Kosove, Kosovë, Kosova, Kosovo, Kosov, distributor, Kraftwerk
Gjithsej: