Kapëse e përforcuar ne mur

(Pointed hook 60 mm for display walls)

Kraftwerk
Art. no.:
90377
Bar kodi:
7612206067379
Çmimi:
1.49 €
Aksesorët për mur të shpuar MOBILIO. Kapëse e vetme me gjatësi 60 mm.

I përshtatshëm për mur të shpuar MOBILIO
Gjatësia: 60 mm
Shënim: Për grepa të vetme, skajet e theksuara duhet të jenë të sigurta

Parts-Center sjell për herë të parë në tregun kosovar vegla pune kualitative nga prodhuesi i mirënjohur "Kraftwerk". Lloje të ndryshme të veglave multi-përdorimshme, me kualitet maksimal, dhe precizitet në punë.

"Kraftwerk" është kompani internacionale zvicrane e specializuar në krijimin e veglave të punës me kualitet dhe profesionalizëm maksimal, e cila u krijua në vitin 1979.

Veglat "Kraftwerk" mund të jenë aktive dhe atraktive në segmente të ndryshme të përdorimit të veglave të punës, siç janë segmenti automativ, agrokulturë, ndërtimtari, industri si dhe në hobi të ndryshme.

auto, autopjesë, autopjes, veturë, vetura, vetur, automobil, automobili, automjet, automjeti, makinë, makina, vegla, pjesë rezervë, pjesë këmbimi, pjes, pjese, pjesë, Kosove, Kosovë, Kosova, Kosovo, Kosov, distributor, Kraftwerk
Gjithsej: