Kapëse e përforcuar ne mur 150 mm

(Pointed hook 150 mm for Tegometall)

Kraftwerk
Art. no.:
90359
Bar kodi:
7612206081313
Çmimi:
1.73 €
Stacioni i energjisë 90359 Kapëse e përforcuar me mur 150 mm
Aksesorët për mur të shpuar MOBILIO. Kapëse e vetme me gjatësi 150 mm.

I përshtatshëm për mur të shpuar MOBILIO
Gjatësia: 150 mm

Parts-Center sjell për herë të parë në tregun kosovar vegla pune kualitative nga prodhuesi i mirënjohur "Kraftwerk". Lloje të ndryshme të veglave multi-përdorimshme, me kualitet maksimal, dhe precizitet në punë.

"Kraftwerk" është kompani internacionale zvicrane e specializuar në krijimin e veglave të punës me kualitet dhe profesionalizëm maksimal, e cila u krijua në vitin 1979.

Veglat "Kraftwerk" mund të jenë aktive dhe atraktive në segmente të ndryshme të përdorimit të veglave të punës, siç janë segmenti automativ, agrokulturë, ndërtimtari, industri si dhe në hobi të ndryshme.

auto, autopjesë, autopjes, veturë, vetura, vetur, automobil, automobili, automjet, automjeti, makinë, makina, vegla, pjesë rezervë, pjesë këmbimi, pjes, pjese, pjesë, Kosove, Kosovë, Kosova, Kosovo, Kosov, distributor, Kraftwerk
Gjithsej: