Kraftwerk 99018 Kutia e Pajisjeve Sanitare 8 copë

(Plumbing tool set)

Kraftwerk
Art. no.:
99018
Bar kodi:
7612206072878
Çmimi:
68.53 €
Kraftwerk 99018 Kutia e Pajisjeve Sanitare 8 copë
Ky mjet kit nga Kraftwerk është përshtatur posaçërisht për nevojat e një instaluesi.

Kit mjet i përbërë nga:

  Pikëllim tub 2221-250: 250 mm / 10 "
  Aparati i harkimit të tubave 5451: max. 180 ° për bakër, alumin dhe ilegal
  Prerës i tubave plastike 5441: Ø 0 - 42 mm / 0 - 1 5/8 "
  Pincë tubash për kënd 5406-320: Ø 0 - 42 mm / 0 - 1 5/8 "
  Prerës tub 5432: Ø 32 mm
  Doreza e tubave dhe pincet e montimit 5418-300: Ø 0 - 220 mm
  Prerës me tub mini 5431: Ø 22 mm
  Brenda / jashtë Burr 5470: për tuba Ø 6 - 40 mm
  Rasti i dimensioneve (LxWxH): 425 x 225 x 125 mm
  Pesha: 5.9 kg

Parts-Center sjell për herë të parë në tregun kosovar vegla pune kualitative nga prodhuesi i mirënjohur "Kraftwerk". Lloje të ndryshme të veglave multi-përdorimshme, me kualitet maksimal, dhe precizitet në punë.

"Kraftwerk" është kompani internacionale zvicrane e specializuar në krijimin e veglave të punës me kualitet dhe profesionalizëm maksimal, e cila u krijua në vitin 1979.

Veglat "Kraftwerk" mund të jenë aktive dhe atraktive në segmente të ndryshme të përdorimit të veglave të punës, siç janë segmenti automativ, agrokulturë, ndërtimtari, industri si dhe në hobi të ndryshme.

auto, autopjesë, autopjes, veturë, vetura, vetur, automobil, automobili, automjet, automjeti, makinë, makina, vegla, pjesë rezervë, pjesë këmbimi, pjes, pjese, pjesë, Kosove, Kosovë, Kosova, Kosovo, Kosov, distributor, Kraftwerk
Gjithsej: