Pompë për mbushjen e vajit të ndërruesit

(Öl-Einfüllgerät mit Rücklaufventil)

You can find this product also here: Parts-Center AG
Parts-Center
Art. no.:
PC30653-7
Bar kodi:
Çmimi:
185.00 €

KAPACITETI: 7.5L

PRIZA: 80cc/cikël

VISKOZITETI: DERI SAE 140

ADAPTERËT:
- FORD 1/8-27(NPT)
- UNIVERSAL BMW, HONDA, NISSAN
- VW/AUDI
- VA/AUDI, PORSCHE
- VW/AUDI, MINI COOPER M10X1.0
- VW/AUDI DSG M24X1.5
- VW/AUDI CVT M22X1.5
- MERCEDES M12 X 1.5
Parts-Center ofron shërbime të shpejta, agjentët afër jush në baza ditore dhe porosia në kohë të saktë. Personeli mikpritës dhe i specializuar në ofrimin e shërbimeve ju mundëson që të bëni zgjedhjen më të lehtë për ju, duke u bazuar në funksionimin me një sistem të përsosur. Kompania Parts-Center në Prizren është rritur me një zhvillim konstant, me një ekip më të madhe dhe me më shumë shërbime.
auto, autopjesë, autopjes, veturë, vetura, vetur, automobil, automobili, automjet, automjeti, makinë, makina, vegla, pjesë rezervë, pjesë këmbimi, pjes, pjese, pjesë, Kosove, Kosovë, Kosova, Kosovo, Kosov, distributor, Kraftwerk
Gjithsej: