Kraftwerk 90155 mikrofleece xhaketë pune

(KRAFTWERK Racing Parka small)

Kraftwerk
Art. no.:
90155S
Bar kodi:
7612206072823
Çmimi:
60.66 €
Kraftwerk 99075 mikrofleece xhaketë pune
Xhaketë me cilësi të lartë, ngushëlluese dhe të buta me xhaketa të gjata me zinxhirë të plotë dhe mëngë të lëvizshme. Me xhaketën e mikrofleve, vidhosja është e durueshme edhe në temperatura të ulëta. Majtas dhe djathtas janë secili një xhep anësor me zinxhir. Dhe përveç kësaj një xhep gjoks, gjithashtu me zinxhir. Midis tyre është termocentrali Racing Logo. Logoja e Kraftwerk është bashkangjitur në shpatullën e djathtë. Dhe madje edhe në shi mbron xhaketën (1000 mm / 800 g / m²).

Xhaketë me mikrofleece me letra Kraftwerk Racing
Mëngë të largueshme
Materiali: 100% poliester
në dispozicion në madhësi: S - M - L - XL - XXL

Parts-Center sjell për herë të parë në tregun kosovar vegla pune kualitative nga prodhuesi i mirënjohur "Kraftwerk". Lloje të ndryshme të veglave multi-përdorimshme, me kualitet maksimal, dhe precizitet në punë.

"Kraftwerk" është kompani internacionale zvicrane e specializuar në krijimin e veglave të punës me kualitet dhe profesionalizëm maksimal, e cila u krijua në vitin 1979.

Veglat "Kraftwerk" mund të jenë aktive dhe atraktive në segmente të ndryshme të përdorimit të veglave të punës, siç janë segmenti automativ, agrokulturë, ndërtimtari, industri si dhe në hobi të ndryshme.

auto, autopjesë, autopjes, veturë, vetura, vetur, automobil, automobili, automjet, automjeti, makinë, makina, vegla, pjesë rezervë, pjesë këmbimi, pjes, pjese, pjesë, Kosove, Kosovë, Kosova, Kosovo, Kosov, distributor, Kraftwerk
Gjithsej: