Kraftwerk 90128 Unisex T-Shirt me Kraftwerk Racing Madhësia logo XL

(KRAFTWERK polo shirt extra large)

Kraftwerk
Art. no.:
90154XL
Bar kodi:
7612206076371
Çmimi:
19.55 €
Kraftwerk 90128 Unisex T-Shirt me Kraftwerk Racing Madhësia logo XL
T-shirt e rehatshme dhe e lehtë UNISEX me logo KRAFTWERK RACING të qëndisur në pjesën e përparme. T-shirt e zezë me firturbetem prerë. Mëngët dhe neckline janë të kuqe në ngjyrën e Kraftwerk.

100% pambuk
200g / m2
Power Station Racing Logo
lahet në 40 °
në dispozicion në madhësi: S - M - L - XL

Parts-Center sjell për herë të parë në tregun kosovar vegla pune kualitative nga prodhuesi i mirënjohur "Kraftwerk". Lloje të ndryshme të veglave multi-përdorimshme, me kualitet maksimal, dhe precizitet në punë.

"Kraftwerk" është kompani internacionale zvicrane e specializuar në krijimin e veglave të punës me kualitet dhe profesionalizëm maksimal, e cila u krijua në vitin 1979.

Veglat "Kraftwerk" mund të jenë aktive dhe atraktive në segmente të ndryshme të përdorimit të veglave të punës, siç janë segmenti automativ, agrokulturë, ndërtimtari, industri si dhe në hobi të ndryshme.

auto, autopjesë, autopjes, veturë, vetura, vetur, automobil, automobili, automjet, automjeti, makinë, makina, vegla, pjesë rezervë, pjesë këmbimi, pjes, pjese, pjesë, Kosove, Kosovë, Kosova, Kosovo, Kosov, distributor, Kraftwerk
Gjithsej: