Xhaket KRAFTWERK me mikro fije XL

(KRAFTWERK micro fleece jacket XL)

Kraftwerk
Art. no.:
90175XL
Bar kodi:
7612206082761
Çmimi:
47.25 €
Xhaketë e rehatshme , e ngrohtë dhe e butë me xhaketë me zip të plotë. Brenda mëngëve dhe jakës janë depozituar të kuqe në ngjyrën e bimës. Logoja e Kraftwerk Racing qëndron në xhepin e gjoksit. Në mëngë të drejtë është një emblemë e stacionit të energjisë.


100% poliester
800g / m2
Power Station Racing Logo
lahet në 40 °
në dispozicion në madhësi: S-M-L-XL-XXL

Parts-Center sjell për herë të parë në tregun kosovar vegla pune kualitative nga prodhuesi i mirënjohur "Kraftwerk". Lloje të ndryshme të veglave multi-përdorimshme, me kualitet maksimal, dhe precizitet në punë.

"Kraftwerk" është kompani internacionale zvicrane e specializuar në krijimin e veglave të punës me kualitet dhe profesionalizëm maksimal, e cila u krijua në vitin 1979.

Veglat "Kraftwerk" mund të jenë aktive dhe atraktive në segmente të ndryshme të përdorimit të veglave të punës, siç janë segmenti automativ, agrokulturë, ndërtimtari, industri si dhe në hobi të ndryshme.

auto, autopjesë, autopjes, veturë, vetura, vetur, automobil, automobili, automjet, automjeti, makinë, makina, vegla, pjesë rezervë, pjesë këmbimi, pjes, pjese, pjesë, Kosove, Kosovë, Kosova, Kosovo, Kosov, distributor, Kraftwerk
Gjithsej: