3 në 1 Xhaket KRAFTWERK - Per te gjitha stinet XL

(KRAFTWERK 3-in-1 all weather jacket XL)

Kraftwerk
Art. no.:
90176XL
Bar kodi:
7612206083980
Çmimi:
75.25 €
3 në 1 Xhaket KRAFTWERK - Per te gjitha stinet XL

Kjo xhakete permban 3 shtresa te ndryshme te cilat lehtesisht mund te zhvendosen. Eshte e rehatshme per 3 stinet.

Parts-Center sjell për herë të parë në tregun kosovar vegla pune kualitative nga prodhuesi i mirënjohur "Kraftwerk". Lloje të ndryshme të veglave multi-përdorimshme, me kualitet maksimal, dhe precizitet në punë.

"Kraftwerk" është kompani internacionale zvicrane e specializuar në krijimin e veglave të punës me kualitet dhe profesionalizëm maksimal, e cila u krijua në vitin 1979.

Veglat "Kraftwerk" mund të jenë aktive dhe atraktive në segmente të ndryshme të përdorimit të veglave të punës, siç janë segmenti automativ, agrokulturë, ndërtimtari, industri si dhe në hobi të ndryshme.

auto, autopjesë, autopjes, veturë, vetura, vetur, automobil, automobili, automjet, automjeti, makinë, makina, vegla, pjesë rezervë, pjesë këmbimi, pjes, pjese, pjesë, Kosove, Kosovë, Kosova, Kosovo, Kosov, distributor, Kraftwerk
Gjithsej: