7-pjesë. 1/4'' Kutia shumë-ngjyrëshe

(7 p 14 color bit box)

Kraftwerk
Art. no.:
99049
Bar kodi:
7612206090414
Çmimi:
7.28 €
7-pjesë me ngjyra-bit-box 1/4 "me clip rrip, 6 ngjyra të ndryshme coded bit Torx dhe mbajtës bit ndryshim të shpejtë.


Torx® bit: T10 - T15 - T20 - T25 - T30 - T40
Bërthamë me shpejtësi të ndryshueshme mbajtëse magnetike
S2 mjet çeliku
Dimensionet (LxHxB): 68 x 65 x 20 mm

Parts-Center sjell për herë të parë në tregun kosovar vegla pune kualitative nga prodhuesi i mirënjohur "Kraftwerk". Lloje të ndryshme të veglave multi-përdorimshme, me kualitet maksimal, dhe precizitet në punë.

"Kraftwerk" është kompani internacionale zvicrane e specializuar në krijimin e veglave të punës me kualitet dhe profesionalizëm maksimal, e cila u krijua në vitin 1979.

Veglat "Kraftwerk" mund të jenë aktive dhe atraktive në segmente të ndryshme të përdorimit të veglave të punës, siç janë segmenti automativ, agrokulturë, ndërtimtari, industri si dhe në hobi të ndryshme.

auto, autopjesë, autopjes, veturë, vetura, vetur, automobil, automobili, automjet, automjeti, makinë, makina, vegla, pjesë rezervë, pjesë këmbimi, pjes, pjese, pjesë, Kosove, Kosovë, Kosova, Kosovo, Kosov, distributor, Kraftwerk
Gjithsej: