38-pjesë 1/4 inch çelësa të fiksuar SET

(38 p 14 inch dr socket wrench set)

Kraftwerk
Art. no.:
99073
Bar kodi:
7612206115933
Çmimi:
45.00 €

Power Station 99073 Fletë çelësash të vendosur 1/4 "38 copë
38-copë 1/4 inç vendosur në një kuti kompakte. Nëse keni shumë për të vidhos, ky grup i pikëllimave të foleave është i përshtatshëm: Korniza prej 5.5 deri 14 mm, me zgjerime, shtesat më të zakonshme të biteve (slotted, Phillips, Torx® dhe fole gjashtëkëndësh), plus një plug-in trajtoni për të mbajtur bitin e prizës dhe një arpion kthyeshëm me mekanizëm të çlirimit të shpejtë, të dy me dorezë ergonomike me 2 komponentë. Të gjitha pjesët janë të rregulluara në mënyrë të qartë dhe të lehtë për t'u hequr.

Seti i folesë përfshin:

1/4 "45-dhëmbë kthesë kthyeshëm
Dorezë / zgjatje prej 1/4 "
1/4 "zgjatje: 50 - 100 mm
1/4 "unazë universale
1/4 "Socket: 5.5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 mm
1/4 "tufë për copa 1/4"
1/4 "bit plug-in:
Bisht i ngushtë: 3 - 4 - 5 - 6 mm
Pak Philips: PH1 - 2 - 3
Pak pozidir: PZ 1 - 2 - 3
Torx bit me vrima e brendshme: T10 - T15 - T20 - T25 - T27 - T30 - T40
Pak gjashtëkëndësh: 3 - 4 - 5 - 6 mm
Dimensionet e kutisë (LxWxH): 197 x 90

Parts-Center sjell për herë të parë në tregun kosovar vegla pune kualitative nga prodhuesi i mirënjohur "Kraftwerk". Lloje të ndryshme të veglave multi-përdorimshme, me kualitet maksimal, dhe precizitet në punë.

"Kraftwerk" është kompani internacionale zvicrane e specializuar në krijimin e veglave të punës me kualitet dhe profesionalizëm maksimal, e cila u krijua në vitin 1979.

Veglat "Kraftwerk" mund të jenë aktive dhe atraktive në segmente të ndryshme të përdorimit të veglave të punës, siç janë segmenti automativ, agrokulturë, ndërtimtari, industri si dhe në hobi të ndryshme.

auto, autopjesë, autopjes, veturë, vetura, vetur, automobil, automobili, automjet, automjeti, makinë, makina, vegla, pjesë rezervë, pjesë këmbimi, pjes, pjese, pjesë, Kosove, Kosovë, Kosova, Kosovo, Kosov, distributor, Kraftwerk
Gjithsej: