2-p. twister ratchet set 1/4" + 1/2"

(2-p. twister ratchet set 1/4" + 1/2")

You can find this product also here: Parts-Center AG
Kraftwerk
Art. no.:
99038
Bar kodi:
7612206106597
Çmimi:
71.94 €

Kraftwerk 99038 Mbajtëse rrotulluese me rrota kthyese të vendosur 1/4 +1 / 2 inç 2 copë.
Kompleti i shtrëngimit të dhëmbëve të bukës i përbërë nga një shtrëngim 1/4 dhe një inoks 1/2 "me shtrëngim të dorës për pikat më të ngushta. Çelësat e kthyeshëm me rrotullues janë ideale kur ato bëhen shumë të shtrënguara dhe nuk ka hapësira për shtrëngim ose ripozicionim. Kthimi i dorezës lëviz sheshin pa një kënd kthimi. Kalimi i djathtas / majtë bëhet duke shtypur nëpër makinë katrore.

Arpion i kthyeshëm me 60 dhëmbë
Mbajtës me katër buzë në dorezë për shtrirje ose T-dorezë
Kalimi me anë të mbylljes së sheshit të makinës
trajtim ergonomik me dy përbërës
Disku: 1/4 "
Gjatësia: 180 mm
Pesha: 206 g
Disku: 1/2 "
Gjatësia: 295 mm
Pesha: 705 g

Parts-Center sjell për herë të parë në tregun kosovar vegla pune kualitative nga prodhuesi i mirënjohur "Kraftwerk". Lloje të ndryshme të veglave multi-përdorimshme, me kualitet maksimal, dhe precizitet në punë.

"Kraftwerk" është kompani internacionale zvicrane e specializuar në krijimin e veglave të punës me kualitet dhe profesionalizëm maksimal, e cila u krijua në vitin 1979.

Veglat "Kraftwerk" mund të jenë aktive dhe atraktive në segmente të ndryshme të përdorimit të veglave të punës, siç janë segmenti automativ, agrokulturë, ndërtimtari, industri si dhe në hobi të ndryshme.

auto, autopjesë, autopjes, veturë, vetura, vetur, automobil, automobili, automjet, automjeti, makinë, makina, vegla, pjesë rezervë, pjesë këmbimi, pjes, pjese, pjesë, Kosove, Kosovë, Kosova, Kosovo, Kosov, distributor, Kraftwerk
Gjithsej: