Kraftwerk 99045 MagAlu Torx® Socket me Bit Set 1/4 "dhe 1/2" 13-Copë

(13-pcs. TX bit-socket set MAGALU)

Kraftwerk
Art. no.:
99045
Bar kodi:
7612206086820
Çmimi:
49.04 €
Kraftwerk 99045 MagAlu Torx® Socket me Bit Set 1/4 "dhe 1/2" 13-Copë


Një set i përzier i përbërë nga 1/4 "dhe 1/2" bit Torx® nga T8 në T70. Ato janë të rregulluara në madhësi në shiritin magnetik MagAlu nga Kraftwerk. Kjo jo vetëm që kursen hapësirë, por edhe bëhet më e qartë. Bazat bit janë bërë nga vanadium kromi dhe S2 çeliku mjet, sipërfaqja është kromuar dhe lëmuar dhe me knurling për një rrokje më të mirë. Prodhuesi, numri i pjesës dhe madhësia e çelësit tregohen në secilin prizë bit.

Prerjet magnetike MagAlu nga Kraftwerk janë të lehta, kompakte dhe korrozioni dhe i përmbahen sipërfaqeve metalike. Bazat e biteve janë të lidhura së bashku dhe binarët mund të merren lehtësisht në vendin e përdorimit.

1/4 "+ 1/2" bllok socket vendosur me Torx® bit bazat, 13-copë
1/4 "bit-bazat gjerësi kyçe: T8 - T10 - T15 - T20 - T27 - T30
Gjerësia e mbylljes së bazave 1/2 ": T40 - T45 - T50 - T55 - T60 - T70
mbi hekurudhën magnetike alumini, gjatësia totale 265 mm
Gjatësia e bazës bit: 1/4 "- 38 mm, 1/2" - 56 mm
Materiali: Çelik çeliku me vanadium / S2
Sipërfaqja e lëmuar dhe e kromuar
Pesha: 0.781 kg

Parts-Center sjell për herë të parë në tregun kosovar vegla pune kualitative nga prodhuesi i mirënjohur "Kraftwerk". Lloje të ndryshme të veglave multi-përdorimshme, me kualitet maksimal, dhe precizitet në punë.

"Kraftwerk" është kompani internacionale zvicrane e specializuar në krijimin e veglave të punës me kualitet dhe profesionalizëm maksimal, e cila u krijua në vitin 1979.

Veglat "Kraftwerk" mund të jenë aktive dhe atraktive në segmente të ndryshme të përdorimit të veglave të punës, siç janë segmenti automativ, agrokulturë, ndërtimtari, industri si dhe në hobi të ndryshme.

auto, autopjesë, autopjes, veturë, vetura, vetur, automobil, automobili, automjet, automjeti, makinë, makina, vegla, pjesë rezervë, pjesë këmbimi, pjes, pjese, pjesë, Kosove, Kosovë, Kosova, Kosovo, Kosov, distributor, Kraftwerk
Gjithsej: