114-pjesë. bit-set me 'bendable bit-driver'

(114 p bit set with bendable bit driver)

Kraftwerk
Art. no.:
99068
Bar kodi:
7612206098304
Çmimi:
53.79 €

Kraftwerk 99068 Bit vendosur me shtrëngim anësor 114-copë
Paketa 114-copësh përfshirë mbajtësin magnetik 2-bit në kutinë e qëndrueshme 2-komponentësh për heqjen e lehtë. Plus një kthyes i kthyeshëm (majtas / djathtas) me një kacavjerrëse me kokë angled. Gama e biteve përfshin një gamë të gjerë futjesh të vogla, madje edhe me pjesë të gjata për vida të vendosura thellë. Nga madhësitë më të zakonshme, ka gjithmonë disa hyrje bit.

111 copë 1/4 "bazamente me gjatësi 25 dhe 75 mm të bëra nga çeliku S2
Vendosni priza me një gjatësi prej 25 mm
Foleja: 7 copë 4 mm - 7 copë 6 mm
Philips®: 7 copa PH1 - 7 copa PH2 - 7 copa PH3
Pozidriv®: 7 copë PZ1 - 7 copë PZ2 - 7 copë PZ3
Torx®: 2 copa secila T10 - T15 - T20 - T25 - T27 - T30 - T40
Torx® me forcë të brendshme: 1 secila T10 - T15 - T20 - T25 - T27 - T30 - T40
Gjashtëkëndësh: 7 copë 4 mm - 7 copa 5 mm - 7 copa 6 mm
Vendosni priza me një gjatësi prej 75 mm
Philips®: 3 copa PH2
Pozidriv®: 3 copë PZ2
Torx®: 1 copë secila T10 - T15 - 3 copë T20 - 1 copë secila T25 - T30
1/4 "ergo bitchet kaçavidë me dorezë me 2 komponentë
Mbajtës magnetik 1/4 "INOX
1/4 "mbajtës magnetik i lirimit të shpejtë, magnetik me bllokim
Dimensionet e kutisë: 204 x 118 x 44 mm

Parts-Center sjell për herë të parë në tregun kosovar vegla pune kualitative nga prodhuesi i mirënjohur "Kraftwerk". Lloje të ndryshme të veglave multi-përdorimshme, me kualitet maksimal, dhe precizitet në punë.

"Kraftwerk" është kompani internacionale zvicrane e specializuar në krijimin e veglave të punës me kualitet dhe profesionalizëm maksimal, e cila u krijua në vitin 1979.

Veglat "Kraftwerk" mund të jenë aktive dhe atraktive në segmente të ndryshme të përdorimit të veglave të punës, siç janë segmenti automativ, agrokulturë, ndërtimtari, industri si dhe në hobi të ndryshme.

auto, autopjesë, autopjes, veturë, vetura, vetur, automobil, automobili, automjet, automjeti, makinë, makina, vegla, pjesë rezervë, pjesë këmbimi, pjes, pjese, pjesë, Kosove, Kosovë, Kosova, Kosovo, Kosov, distributor, Kraftwerk
Gjithsej: