Tri pikat magjike ndërlidhëse të Parts-Center

Asortimenti i plotë, i ofruar në gadishmërinë më të madhe, me çmimet më të volitshme
DJE:

Me blerjen e  Firmes “Motex AG” me seli në Winterthur të Zvicrrës që u krijua në vitin 1979, filluan hapat e pare drejt krijimit të një rrjeti të gjerë të pikave të shitjes së Autopjesëve “Parts-Center” si Zvicër gjithashtu edhe në Kosovë.

Parts-Center u themelua në Dhjetor të vitit 2005 me selinë e sajë qëndrore në Furstentum Lichenstein. Si tregtar i madh ne koncentrohemi në import dhe në distribuimin e autopjesëve këmbyese në Kosovë.

Furnizuesit tanë janë prodhues të pjesëve këmbyese origjinale dhe të garantuara për të gjitha modelet (tipet) e automjeteve nga tërë Evropa.

SOT:

Parts-Center ofron shërbime të shpejta, agjentët afër jush në baza ditore dhe porosia në kohë të saktë.

Personeli mikpritës dhe i specializuar në ofrimin e shërbimeve ju mundëson që të bëni zgjedhjen më të lehtë për ju, duke u bazuar në funksionimin me një sistem të përsosur.

Kompania Parts-Center në Prizren është rritur me një zhvillim konstant, me një ekip më të madhe dhe me më shumë shërbime.

Parts-Center është distributor për markën e njohur Zvicrrane “Kraftwerk” për territorin e Ballkanit duke furnizuar me veglat e punës më kualitativet në treg.

Agjentët tanë janë çdo ditë duke mbuluar tërë territorin e Kosovës si shitës ambulantiv duke ofruar Autopjesë origjinale dhe produkte KRAFTWERK.

Me autopjesët më kualitativet në treg, sigurimi i shërbimeve cilësore për blerësin është një nga detyrat themelore dhe kriteret për qendrueshmeri të suksesshme në Parts-Center.

NESËR:

Kompania Parts-Center do të jetë ende më e madhe me shërbimie ende më të shpejta dhe me ende më shumë produkte.

Synimi ynë është realizimi i një rrjeti qe mbulon hapësirën në tërë Kosovën dhe ekspansion në vendet fqinje që shtrihen në kufijtë tanë siq janë: Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi deri në Greqi.

Avantazhet tona. Pse të na zgjedhni ne?
  • Një gamë e gjerë e Autopjesëve origjinale të importuara nga Gjermania të çertifikuara me standarde ndërkombëtare.
  • Garancion për produktet tona
  • Staf i trajnuar për zgjidhjen e problemeve në kohë reale dhe i profesionalizuar në shitje.
  • Ne jemi përfaqsuesit ekskluziv të brendit Zvicrran "KRAFTWERK" i cili prodhon veglat e punës më kualitativet në treg.
SAKTË, SHPEJT, ME PASION!

Gjithsej: